Diensten

Gardening

Advies
Wij maken concreet wat u voor ogen heeft! Samen inventariseren we uw behoefte, uitgaande van uw voorkeuren, de architectuur van uw bedrijf of woonhuis en de interieurinrichting. Uitgaande van uw smaak en persoonlijke voorkeuzen zoeken we een groenoplossing die bij u past. Hierbij komen alle aspecten aan bod, zoals de infrastructuur van uw tuin, bestrating, verlichting, beplanting en het onderhoud. Elk seizoen de juiste uitstraling! U kunt vervolgens zelf aan de slag met het advies, of de uitvoering overlaten aan Groen & Plant Design. Wanneer u besluit de aanleg of het onderhoud door ons te laten uitvoeren, is het advies uiteraard bij de prijs inbegrepen.

Ontwerp
Op zoek naar een tuin of terras die helemaal bij u past? Of een passende aankleding van uw bedrijfspand die het door u gewenste imago ondersteunt? Of misschien een aantrekkelijke aankleding van uw restaurant of café die extra klanten trekt? U kunt een maatwerkontwerp van ons verwachten, dat helemaal bij u past. Een schaalontwerp dat laat zien hoe uw tuin, terras, entree of bedrijfsomgeving er straks uit ziet. Van het patroon van de bestrating tot de seizoensbeplanting. En van tuinmeubilair en kunstwerken tot belichting. En heeft u twijfel over een eerder gemaakt tuinontwerp? Bel ons dan gerust voor een second opinion!

Aanleg
Na het advies en ontwerp legt Groen & Plant Design uw tuin of terras professioneel aan. Wij kennen de inkoopkanalen en werken uitsluitend met vakmensen. Wij verzorgen de tijdige levering van planten en materialen en coördineren de totstandkoming van het gemaakte ontwerp. Werkzaamheden plannen we in goed overleg, zodat wij uw bedrijfsvoering of gezinsleven minimaal verstoren. En natuurlijk voeren wij het afval voor u af. U krijgt precies wat wij samen hebben bedacht. Bel ons voor een offerte op maat.

Onderhoud
Een mooie tuin of groenvoorziening vraagt om regelmatig onderhoud. Vindt u het leuk om zelf onderhoud in uw tuin te doen, maar heeft u liever een vakman voor het moeilijke onderhoudswerk, bel ons dan gerust. Ook gepland onderhoud op basis van een vooraf overeengekomen onderhoudsplan en/of een onderhoudsabonnement is mogelijk. U kunt bij ons terecht voor een vakantie-, seizoens- of grasabonnement, maar afhankelijk van uw onderhoudsbehoefte maken we ook graag een voorstel op maat. Bel ons voor een vrijblijvend onderhoudsadvies.

Verbetering
Een tuin is nooit klaar. En ook zakelijk geldt: stilstand is achteruitgang, Door geregeld kleine aanpassingen aan uw entree te maken, houdt u de aandacht van uw klanten vast. Wisselende beplanting, seizoen specifieke ornamenten, een opvallende bloembak met uw bedrijfslogo, aanpassingen in de belichting: kleine veranderingen hebben soms een grote impact. Groen & Plant Design helpt u graag bij het pimpen van uw groen. Steeds iets nieuws, want verandering van smaak doet eten. Even brainstormen? U weet ons te vinden!