Over ons

Liefde voor ons vak, groen en planten

Groen & Plant Design ontwerpt, tuinen en terrassen voor bedrijven en particulieren en legt deze aan. Ook onderhouden en verbeteren wij deze, desgewenst op abonnementsbasis.

Als voormalig eigenaar van een tuincentrum weten wij alles over beplantingsmogelijkheden, bestratingen en belichting, maar ook functionele en designelementen als tuinhuisjes, bloembakken en waterpartijen. Bovendien kennen wij hierdoor de juiste inkoopkanalen.

Wij combineren een voorliefde voor design met jarenlange ervaring in het aanleggen van tuinen en terrassen. Ook weten wij alles over het aantrekken van klanten voor horeca ondernemingen en het aankleden van bedrijfsomgevingen. Met onze combinatie van ervaring, vakkennis en ontwerpvisie ondersteunen wij uw woon- of werkruimte optimaal met groenmogelijkheden. Uw complete tuinverzorging is bij ons in goede handen.

Ervaren en creatief

Oog voor bloei en groei

Specialist in aanleg en onderhoud

Veelzijdig en vakkundig

Wij integreren de groenomgeving met uw leefruimte, zodat deze een geheel gaan vormen. Samen met u en onze vakkundige partners kunnen wij alle projecten aan. Wij maken concreet wat u voor ogen heeft: een groenomgeving, die zakelijk en privé helemaal bij u past.

Goed om te horen van onze tevreden klanten

Elke dag complimenten van klanten hoe mooi ze het vinden als groen en plant de vier grote potten die bij makelaar Geertjes en bij onze kapsalon voor de deur staan weer prachtig en met de mooiste kleuren, creatief heeft opgemaakt.

Frans Maassen
eigenaar Hairstyling Frans Maassen, Epe

Een zeer net bedrijf,wat goede kwaliteit leverde en weet waar ze over praten.

Ben zeer tevreden over mijn nieuwe aangelegde tuin. Echt een aanrader.

fam. Derksen

Restaurant de Brugwachter heeft het terras sinds vorig jaar laten herinrichten door Groen& Plant Design.
Vakwerk, passie, kwaliteit en creativiteit zijn een aantal kwaliteiten die horen bij Groen & Plant Design. Wij hebben gekozen voor Groen & Plant Design en zullen dit blijven doen in de toekomst. Bent u op zoek naar een bedrijf die uw wens als geen ander kan vertalen dan bent u bij Groen & Plant Design aan het juiste adres.

Anves Hekwerk

Laat uw inspireren

Klik op de projecten om meer te zien.

Groen & Plant Design op Instagram

[jr_instagram id="2"]