Altijd goed om te horen

Mooie woorden van onze tevreden klanten

Elke dag complimenten van klanten hoe mooi ze het vinden als groen en plant de vier grote potten die bij makelaar Geertjes en bij onze kapsalon voor de deur staan weer prachtig en met de mooiste kleuren, creatief heeft opgemaakt.

Project bekijken.

Frans Maassen

eigenaar Hairstyling Frans Maassen, Epe

Een zeer net bedrijf,wat goede kwaliteit leverde en weet waar ze over praten.

Ben zeer tevreden over mijn nieuwe aangelegde tuin. Echt een aanrader.

fam. Derksen

Restaurant de Brugwachter heeft het terras sinds vorig jaar laten herinrichten door Groen& Plant Design.

De eigenaar, Pieter Vansenne, heeft direct bruisende plannen waardoor je zelf ook geïnspireerd wordt, maar er is ook zeker ruimte voor eigen inbreng! Wat heel prettig is dat de plantenbakken het gehele jaar worden gecheckt, zodat je altijd een fris verzorgd terras/tuin hebt. Dat restaurant de brugwachter het beste terras in 2014 is geworden ( na 4 jaar) zegt genoeg!
Groen en plant design heeft een persoonlijke benadering, prima prijs/kwaliteit verhouding en veel oog voor detail!!
Nel Koot

Restaurant de Brugwachter

Afgelopen zomer hebben wij door Groen&Plant Design schitterende potten laten plaatsen met daarin mooie zomerbloeiers.

Deze zijn in de herfst vervangen door prachtige witte hortensia’s en nu genieten we de hele winter van mooie winterkleuren. Het geheel geeft een mooie uitstraling voor de salon.

Ik krijg dan ook regelmatig complimenten van mijn cliënten. We zijn daarom blij met het goede advies die we mochten ontvangen van Groen&Plant Design.

Miranda Geerdink-Put

Pedicare Loenen

Vakwerk, passie, kwaliteit en creativiteit zijn een aantal kwaliteiten die horen bij Groen & Plant Design.

Wij hebben gekozen voor Groen & Plant Design en zullen dit blijven doen in de toekomst.

Bent u op zoek naar een bedrijf die uw wens als geen ander kan vertalen dan bent u bij Groen & Plant Design aan het juiste adres.

Anves Hekwerk

Ook bij ons staan sinds een jaar de planten en plantenbakken van Groen & Plant Design . Waren al een tijdje bezig over hoe we ons nieuwe en grotere terras het beste konden aankleden met planten. Zo zijn we via een gast van ons bij Pieter terecht gekomen, het klikte meteen en hij had goede en leuke ideeen om het terras op te fleuren.

Binnen een week waren we eruit!! Vier grote half hoge witte potten en twee witte hoge potten. Het planten en plaatsen gebeurde in de vroege ochtend, toen wij aankwamen zag alles er netjes en fleurig uit!

Ook het onderhoud nemen ze voor hun rekening, het geen er voorzorgt dat het ook mooi en netjes blijft uitzien.

Wij zijn in elk geval zeer content met onze planten en potten.

Murat Yilmaz

Restaurant Jules Verne

Wat een werk! Pieter en zijn mannen hebben in slechts twee weken onze achtertuin veranderd in een waar paradijs, waar wij hopelijk nog jaren van mogen genieten. Met dank aan zakenpartner Anves houden wij onze raskatten binnen het hek terwijl wij meer dan ooit kunnen genieten van het architectonische ontwerp van Groen & Plant Design. We kunnen niet wachten tot de zomer begint!

Fam. Hagen

Laat uw inspireren

Klik op de projecten om meer te zien.

U kunt bij Groen & Plant Design terecht voor complete tuinverzorging: van advies naar ontwerp en aanleg of tuinonderhoud.

Wij maken concreet wat u voor ogen heeft! Samen inventariseren we uw behoefte, uitgaande van uw voorkeuren, de architectuur van uw bedrijf of woonhuis en de interieurinrichting.

Heeft u een tuinvraag of wilt u meer weten wat de mogelijkheden zijn voor uw tuin of terras?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 06-83211678 of info@groenenplantdesign.nl of vul het contactformulier en nemen wij contact met u op.

Contact

11 + 12 =